Wie zijn wij?

En wat brengt ons in Vera Playa?

 

Hilde & Frank

Wij zijn Hilde & Frank, afkomstig uit het Belgisch Limburgse Pelt. In 2016 kwamen wij voor het eerst terecht in Vera Playa.

We waren meteen verliefd op de regio. We werden aangetrokken door de openheid en rust die Vera Playa uitstraalt. Een uitgestrekt strand dat voorzien is van gezellige chiringuitos, zodat je tijdens strandwandelingen een heerlijk hapje of drankje kan nuttigen vonden we dan ook geweldig!
Winkelstraten of luidruchtige cafés vind je hier niet. Wel zijn er een grootwarenhuis en enkele restaurants op wandelafstand. Dit was voor ons de rust die we zochten.

Ook om de verdere regio te ontdekken is Vera Playa de ideale uitvalbasis. Zo bereik je binnen enkele uren onder anderen Almeria, Murcia, Cartagena, Alicante en Granada.

Onze liefde was zo groot dat we niet lang twijfelde om zelf een appartement te kopen en verhuren.
In februari 2023 besloten we om België achter ons te laten en in de regio te gaan wonen. Zo kochten we een oude cortigo, echt een droomhuis voor ons!

Frank is intussen met pensioen, maar ik, Hilde, wilde toch nog graag wat activiteit ondernemen. Hierdoor besloten we om zelf de verhuur, ontvangst en onderhoud voor onze rekening te nemen. Dit doen we nu ook voor andere huiseigenaars, zodat ook zij kunnen genieten van een zorgeloze verhuur van hun vakantieadresje.

Alvast bedankt om een kijkje te nemen op onze website. Voor verdere vragen mag je altijd contact met ons opnemen op vamosavera@gmail.com.